chocolade ontdekking

Wees moedig, wees een avonturier!

 

Onderzoek de wereld

Probeer ’s werelds meest voortreffelijke chocolades zonder je      blauw te betalen.

 

Ervaar het onbekende

Uitdagende variëteiten en smaken om je confortzone te prikkelen.

 

Omarm verandering 

Elke oogst is anders, dit merk je in bean to bar chocolade omdat hier geen blends worden gebruikt voor een gelijke smaak, jaar na jaar. 

Eerst kiezen, dan kopen

Zoek je favoriet en koop wat jij het beste vindt.

We hebben verschrikkelijk veel chocolademakers ontmoet. Het kriebelt dan ook om onze chocoladeliefde te verspreiden en onze vondsten te laten ontdekken. Er is een chocolade met jouw naam op en wij helpen hem jou te vinden.

bekijk onze pakketten 

We zijn een ambachtelijke chocoladeverdeler. Door samen te werken met kleine onafhankelijke bedrijven over de hele wereld, stellen we hun favoriete chocolade ter beschikking, zodat jullie allen, lieve chocoladeproevers, de kans krijgt om de chocolade te proberen met een ontdekkingspakket zodat jij de juiste kan kopen of kom gewoon geniet van een proeverij.

proeverij

Ondanks de hoge consumptie aan chocolade, weten we er eigenlijk maar bitter weinig vanaf …

Daarom bieden wij proeverijen aan waarbij je alles leert over de geschiedenis en de productie van chocolade. De cacaoboon, het land van herkomst en de manier van verwerken bepalen immers de smaak en de kwaliteit van de chocolade.

Maar vooral: je proeft van uiteenlopende types chocolade en leert zo je eigen voorkeur kennen. Wie weet of je liever de sterke Forastero proeft, of eerder de zachte Criollo? Hou je van chocolade uit Madagascar omwille van zijn typische smaak of smelt je helemaal weg voor de Chuao-boon uit Venezuela? Op een proeverij kan je ze proeven, vergelijken en ontdekken.

De chocolade die je bij Leah proeft is van hoogstaande kwaliteit, organisch geteeld en eerlijk verhandeld. Al dit lekkers gaat vergezeld van een bijpassend biertje, wijn of kaas. Laat je fantasie de vrije loop want echt alles kan!

LEAH - Specialty Chocolate

ANNA - Specialty Bar

Leopold Vanderkelenstraat 27

3000 Leuven, België

leah@specialtycompany.eu

Tel: +32 472 97 10 09

©2019 by Leah Specialty Chocolate